fbpx

WIL JIJ MEER UIT JE SOCIALS HALEN EN VAN JE ORGANISATIE
EEN LIKEABLE BEDRIJF MAKEN
WAAR KLANTEN VAN WILLEN KOPEN?

 • Je weet dat er meer uit de socials van je organisatie te halen valt: een groter bereik, meer interactie en meer verkopen. Wil je niet al je social media uitbesteden maar wel advies op maat en een sterk social plan zodat jij zelf je socials naar het volgende niveau kan tillen?

  Binnen het Social Boost Programma van vier maanden leid ik je op tot de social media expert en geef ik je op maat gemaakt advies waar jij je socials mee gaat boosten.

HERKENBAAR?

 • Je bent verantwoordelijk voor de social media in het bedrijf waar je werkt.
 • Je hebt flinke stappen gezet, maar loopt vast: hoe kun je je socials echt naar een volgend niveau tillen? Je weet even niet wat je nog meer kunt doen om dat te bereiken.
 • Het bedrijf is actief op social media en er wordt van jou verwacht dat je de socials goed inzet maar je mist de juiste kennis. Daardoor heb je het gevoel maar wat te doen.
 • Je plaatst regelmatig social content maar vraagt je af: spreekt deze content mijn klanten echt aan? Vinden mijn volgers dit wel echt leuk? Wat kan beter?
 • Je mist iemand om mee te sparren op het gebied van social media en content. Iemand die met een kritisch blik op maat gemaakt advies geeft toegespitst op jouw organisatie, wensen en doelen.

Jij wil niet maandelijks duizenden euro’s aan bedrijven uitgeven die alle socials voor jou uit handen nemen, maar je socials in eigen beheer houden met een beetje hulp van een expert.

BLIJF JIJ VEEL TIJD EN ENERGIE STEKEN IN SOCIALS ZONDER PLAN EN RESULTAAT?

 • Jij blijft maar wat aanmodderen met je socials, steekt er veel tijd in en dat kost je veel energie. Je bent constant bezig met je socials; zonder zichtbaar resultaat. En blijft je afvragen: kan ik er meer uithalen? Je weet het antwoord wel: ja dat kan.


GA ERVOOR MET
HET SOCIAL BOOST PROGRAMMA

€2500
1990
Social Boost Programma (4 maanden)
 • Telefonisch voorgesprek van 1 uur om te bespreken wat jij wil bereiken met de socials van het bedrijf waar je werkt en waar je tegenaan loopt.
 • Live kick-off sessie van 2 uur met analyse van je social media-kanalen en plan van aanpak om ze te boosten
 • 3 Social Boost Sessies van 1,5 uur via Zoom met hands on tips en tricks het moment om al je social dilemma’s en knelpunten voor te leggen
 • EXTRA:
 • Toegang tot de online opleiding: Social Media Pro (twv €990)
 • Toegang tot de online videotraining Killer Content Creeren (twv €94)
 • Social media analyse digitaal zodat je alles nog eens rustig kan doorlezen
 • Actieplan in de vorm van een Trelloboard met alle to-do’s per sessie
8Carlijn - iep Bergsma Fotografie - Vrouwelijke ondernemers - fotograaf -_-9

WAAROM SOSOCIAL?

 • We hebben jarenlange ervaring met strategie, content creatie & social advertising
 • We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media
 • We snappen als geen ander dat social media er soms bij inschiet, daarom geven we jou praktische tips en handvaten om social media efficiënt in te zetten.

MAANDELIJKS VEEL GELD UITGEVEN OM SOCIAL MEDIA UIT TE BESTEDEN? OF EENMALIG €1990,- INVESTEREN OM VAN JEZELF EEN SOCIAL MEDIA EXPERT TE MAKEN? TEL UIT JE WINST.

WE WERKTEN AL SAMEN MET

Ik ben Carlijn Bekker, founder van Social Media Agency & Academy SOSOCIAL. Zo’n negen jaar werk ik mee aan de social media-accounts van verschillende bedrijven. Vanuit de tijdschriftwereld waar ik werkte als journalist ging mijn hart al snel harder kloppen voor online. Zo schreef ik in 2013 het boek: De Blog Bijbel, de gids voor bloggende jeugd. En al snel hielp ik bedrijven als ELLE.nl, Fashionchick Girls, Tina en Beau Monde tot organisaties als Etos, Shoeby en Wakker Dier met hun online content en socials. Ik schrijf social teksten, bedenk ik sterke strategieën en adviseer ik bedrijven over hun content. Van: geen plan en geen energie voor socials, naar content waar je trots op bent. Socials waar je het gesprek aangaat met potentiele en huidige klanten, waar jij laat zien waar de organisatie voor staat. Samen maken we van de organisatie een likeable bedrijf waar klanten van willen kopen.

 

Het was geweldig om voor bedrijven alles uit handen te nemen op het gebied van social media, maar nu is mijn nieuwe doel: de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan door te geven. Daarom focus ik me nu op het bijscholen en adviseren van communicatiemedewerkers zodat zij zelf een social pro kunnen worden en het bedrijf online zichtbaar kunnen maken door middel van killer content die echt bij de organisatie past. Doe je mee?

OVER EEN SAMENWERKING MET CARLIJN

TWIJFEL JE NOG?

MEEST GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Dit programma is voor organisaties die al een volgersbase hebben opgebouwd en hier meer willen uithalen. Sterke en slimme social content om meer interactie, bereik en verkopen te realiseren.

Het introductiegesprek duurt een uur, de kick-off sessie 2 uur. En vervolgens kun je zelf nog 3 Social Boost Sessies van 1,5 uur inplannen. Ook krijg je toegang tot de opleiding met uren aan trainingsmateriaal, het is aan jou hoeveel tijd je hieraan besteed. 

Blijf je rondlopen met een schuldgevoel omdat je te weinig met de socials van je organisatie doet? Ben blijf je verantwoordelijk voor de socials terwijl je er eigenlijk niet zoveel vanaf weet? Ben je bang dat het te veel tijd kost? Via dit programma leer je juist hoe je social slim inzet en hiermee in de toekomst juist tijd bespaard. Je wordt een social pro die vol zelfvertrouwen voortaan aan de slag gaan met de socials van je bedrijf, je collega’s kunnen bij jou aankloppen voor alle social media vragen en je hoeft je niet meer schuldig te voelen voor je gebrek aan kennis of een gebrek aan een plan, want dat gaan we samen opzetten. 

Iedere maand duizenden euro’s uitgeven aan marketingbureau’s om de socials voor jullie uit handen te nemen? Of vier maanden en eenmalig €1990 uitgeven om je eigen medewerker op te leiden tot social media expert? Tel uit je winst!

WIL JIJ WETEN OF JE EEN MATCH BENT VOOR MIJN SOCIAL BOOST PROGRAMMA?

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .
×
×

Winkelmand

BEn jij een match voor ons social boost programma?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor dit programma.

Word jij een Social Media Baas?

Laat je gegevens achter en we kijken of jij geschikt bent voor deze opleiding.